Nick's Brittle Nut - Best In Town



Nick's Brittle Nut

Best In Town
 
RM25 / 250g


 Order here : Nik Hisham (012-2258561)


p/s : sedap giler. cuba sekali pasti nak lagi.

Premium Beautiful Lebaran Promo

Ingin tampil bergaya dan menawan dihari Lebaran seperti Nora Danish?



Anda risau akan penampilan ada di hari lebaran nanti? Risau dengan masalah berat badan. Ingin langsingkan badan sebelum tibanya syawal? 




Anda ingin mengurangkan jumlah pengambilan makanan sewaktu berbuka puasa atau hari raya?




WORRY NO MORE!!!








PREMIUM BEAUTIFUL  mampu menyelesaikan masalah anda

Produk kesihatan dan kecantikan No.1 di dunia

Premium beautiful telah membantu berjuta wanita diluar sana dengan mengembalikan semula kecantikan dan kesihatan dan juga keyakinan diri.

Ketahui bagaimana Premium Beautiful dapat membantu anda dalam mencapai matlamat untuk kelihatan menawan di hari lebaran nanti.





Contact me today for FREE trial and consultation

017-3900456

Instagram / Facebook : syarlinismail

syarlinismail@gmail.com







4th Anniversary








Our anniversary is a time to look back at the good times and a time to look ahead to live our dreams together.












Happy 4th Anniversary Darling






Official Photographer : Avicenna Studio


BBplus May To October 2013 Promotion




Buy 3 Boxes of BB Plus and get 1 Box of BB Plus with 1 product bag for FREE



Terms & Condition apply 

- Promotion is valid from 1st May to 31st October 2013 while stock last

- All products must be issued in the same receipt



Contact me for more details / order 017-3900456.  


HURRY UP!!!

Prefect365

Tak der kerja, tgk2 kat apple store apa yang best.. Ngah boring kan. Terdownload satu apps. PERFECT365.. Best jugak layan apps ni..

Perfect365 is a One Tap Makeover apps. In one tap, you can apply a natural touch up or trendy make over with amazing results.

Seriously best giler.. Apa lagi, gatal lah tangan ni duk mengedit2.. Kalau blh habis semua orang nak diedit..

Ni antara gambar before and after editing..



Simple

Korean Anime

Retis in the houseee!!

Glamorous

Paling letopppss!! Pond!! Pond!!.. Hah ko, mampu jadi cam ni?




So lps ni blh lah korang touch up gmbr2 korang. Kasi nampak lebih glam. Lebih letoppsss dari biasa. Mana2 gmbr yg agak pucat tu blh lah ditouch up. Dah tak yah penat2 nak make up lelebih kan. Tak gitu ganer?


P/S : Jgn lupa download apps ni k...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...